"Не жалій її б*ть": на Київщині оприлюднили відео побиття дівчинки школярками (відео)

гдюзшщ
гдюзшщ


Поліцейські Білоцерківщини з’ясовують обставини бійки між неповнолітніми у місцевій лісосмузі.




Про бійку між підлітками поліція дізналась під час моніторингу інтернет-ресурсів. Подію зареєстрували у відповідних обліках та розпочали перевірку, повідомили у пресслужбі поліції Київської області.

«Встановлено, що 17-річна дівчина нанесла удари 13-річній знайомій. За попередніми даними, причиною такої поведінки дівчат став виниклий напередодні конфлікт», — повідомили правоохоронці.

На даний час потерпіла з заявою до поліції не звернулась. Поліцейські опитали старшу дівчину, яка пояснила свій вчинок образою молодшої в бік її батьків. Дівчина жалкує про такий вчинок і зрозуміла, що вчинила неправильно вже згодом.


«Поліція звертається до батьків та осіб, які їх замінюють! Недостатня увага до виховання дітей призводить до подібних наслідків, тому вкотре закликаємо, приділяйте дітям час, цікавтесь їхнім дозвіллям та роз’яснюйте загальноприйняті правила поведінки», — наголошують правоохоронці.

Відео самого інциденту опублікували в мережі «Підслухано БЦ».



Як можна побачити, що дві школярки під час спілкування наносили удари рукою в обличчя і голову третій дівчинці та лаялись.

varta1.com.ua: Новини