Небезпечне Інтернет-знайомство: на побачення привів у квартиру з трупом (фото, відео)

ubijstvo-3
ubijstvo-3

У ніч на 6 грудня, у Києві жінка повідомила поліції шокуючу звістку. На квартирі, куди її привів чоловік, з яким вона познайомилась у мережі, був труп. Про це повідомляє видання "Інформатор", з місця події.

Жінка звернулась до поліції близько 3:40 год., 6 грудня. За її словами, у квартирі за адресою вулиця Зодчих, 68, вона бачила труп жінки.

«Коли прибули правоохоронці, то інформація підтвердилася. В одній з квартир, на 14 поверсі, у коморі знаходився труп з пакетом на голові, а шия була замотана шарфом. Тіло було заховано серед речей. При огляді з’ясувалося, що це 82-річна господиня квартири», — йдеться у повідомленні.



Жінка, яка повідомила про тіло, розповіла поліції, що познайомилась з цим чоловіком на сайті знайомств в Інтернеті.

«Він привів її в цю квартиру, після чого почав їй погрожувати і показав труп в коморі. На щастя, їй вдалося втекти і дістатися додому. Вже після цього вона повідомила про побачене в поліцію», — уточнили у виданні.

Правоохоронці визначили та затримали чоловіка, який можливо причетний до злочину.

«Він знаходився в квартирі за адресою вулиця Якуба Колоса, 17. За словами поліцейських, спочатку він заперечував свою причетність до події, але пізніше зізнався. Попередньо, причиною смерті стало удушення, але точна причина стане зрозумілою після проведення експертиз. Яким чином загибла і затриманий були пов'язані між собою, а також інші деталі події з’ясовуються», — додали у повідомленні.

На місці працювали екіпажі поліції, слідчо-оперативні групи районного та Головного управління, кінологи та експерти. 

https://youtu.be/0f3c_7mcme8

Згодом у поліції повідомили, що підозрюваним виявився 23-річний киянин, раніше судимий за угон авто.

«Розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зараз із затриманим і жінкою-свідком спілкуються поліцейські і проводять всі необхідні слідчі дії», — резюмували в поліції.

varta1.com.ua: Новини