Нелюд ґвалтував безпорадну дитину і викладав це в соцмережі

насилство
насилство

Будучи родичем дівчинки, чоловік користувався її безпорадністю. Він ґвалтував дитину та неодноразово виготовляв фото- та відеоматеріали з її участю. Дитячу порнографію зберігав та збував на форумах мережі «DarkNet», — повідомили «Варта1» в Офісі генерального прокурора.

Мешканцю Черкащини повідомлено підозру про ґвалтування 7-річної дівчинки та виготовлення порнографії з її участю.

За даними слідства, підозрюваний, будучи родичем дівчинки, користувався її безпорадністю. Він ґвалтував дитину та неодноразово виготовляв фото- та відеоматеріали за її участі. Дитячу порнографію зберігав та збував на форумах мережі «DarkNet».

Під час обшуку на його комп’ютері правоохоронці виявили порноконтент з участю малолітньої дитини, у тому числі відео її ґвалтування.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Офісу Генерального прокурора мешканцю Черкаської області повідомлено про підозру у розбещенні та ґвалтуванні 7-річної дівчинки, а також виготовленні й розповсюдженні зображень порнографічного характеру за її участі (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 152, ч. 4 ст. 301 (у редакції закону України № 770-VIII від 10.11.2015), ч. 2, ч. 3 ст. 301-1 КК України).

varta1.com.ua: Новини