Нетверезий водій на Львівщині пропонував хабар патрульним

Торгувався за суму

Фото патрульної поліції Львівської області

Уночі 11 січня, близько 1-ї години, патрульні, які несли службу на дорожній станції поліції у селі Великосілки, що на автодорозі «Київ — Чоп», дали вказівку зупинитися водієві автомобіля «Dacia Logan». Як виявилося, керманич був нетверезим. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області.

Керманич її проігнорував, але проїхав небагато: чоловік не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя. У водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували пройти перевірку і він виявив бажання пройти її в медичному закладі.

У лікарні чоловік запропонував патрульним спочатку 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. Водія поліцейські одразу попередили щодо кримінальної відповідальності.

Він пройшов перевірку. Результат показав 1,89 проміле.

«Вийшовши з поліцейськими на вулицю чоловік вирішив далі випробовувати долю і запропонував 15 тисяч, а коли почув відмову, то запропонував 20 тисяч гривень. Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. На порушника винесли усі необхідні постанови та склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП», - йдеться у повідомленні.

Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також