Невдовзі в Україну прийде сніг: синоптик радить одягатися тепло, налягати на вітамінні та яскраві продукти

За даними «Української правди», у найближчі дні українців чекає справжня листопадова погода — з вітрами, мрякою, дощем та снігом. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у «Facebook». «Тиждень явно хоче сподобатися листопаду, і тому найближчими днями ми відчуємо усі »принади« глибокої осені. Буде в Україні холодно», — написала вона.

Синоптик прогнозує, що вночі температура повітря опуститься до 0–50 С морозу, на Сході до –5…-7 0 С. Вдень +1+30 С, на Сході від –2 до +20 С, на Півдні +6…+100 С. На Заході +8…+130 С.

"Завтра (13 листопада — ред.) у Приазов’ї — Донеччина, Запоріжжі, а також, на півдні Луганщини — дощ та мокрий сніг із сильним східним вітром! На решті території поки без істотних опадів, максимум противна мряка", — написала Діденко.  

У Києві 13 листопада буде холодно: вночі до –30 С, вдень близько нуля. Без опадів. 



14 листопада, за прогнозом, із заходу прийде атмосферний фронт і принесе у західні області України переважно дощ, на Північ та подекуди в Центр мокрий сніг. 



«У столиці погода стане ще некомфортнішою — дощ, сніг, поривчастий вітер, пронизлива холодяка», — відзначила Діденко.  

Синоптик радить одягатися тепло, налягати на вітамінні та яскраві продукти.

«Не залежуйтеся в хатах, якраз пора »шастати« музеями, кіно та зустрічатися за тісними столами із подружками у теплих кафе», — підсумувала Діденко.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також