Ніч з обстрілами та загиблими: російські війська обстріляли Дніпропетровщину (ФОТО)

Голова військової адміністрації показав фото наслідків

Зранку, 11 серпня, голова військової адміністрації Дніпропетровщини опублікував фото наслідків обстрілів росіян цивільної інфраструктури. Про це Валентин Резніченко повідомив у «Telegram».

Серед поранених також дитина.

«Ніч з обстрілами та загиблими. Російська армія атакувала чотири райони області. Нікопольський район ворог тричі обстріляв з «Градів». 120 прильотів.  У Нікополі 2 людей загинули, 7 поранені, серед поранених 13-річна дівчинка», — йдеться у повідомленні.

Окрім того у місті понівечені понад 40 багатоповерхівок.

«П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей.  Пошкоджені 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6000 нікопольчан. У Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.  У Криворізькому районі під вогонь російських «Ураганів» потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Полум’я вогнеборці приборкали.  Люди неушкоджені. У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя — жінка у лікарні. У Дніпровському районі «приліт» ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуємо», — додав голова ОВА.

Фото наслідків офіційно оприлюднив Валентин Резніченко.

Станом на ранок 8:45 год., Валентин Резніченко повідомив про ще одну загиблу людину.

«Щойно у Нікополі рятувальники дістали з-під завалів тіло ще одного загиблого через сьогоднішній ворожий обстріл. Нічна російська атака на область забрала життя 3-х людей, 9-ро поранені, 4-ро з них у лікарні», — додав він.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині вчора у Нікопольському районі російська армія убила 11 людей, поранила — 13.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена