Нічна атака дронів на Україну: скільки БПЛА вдалося збити

Черговий терор

Фото ілюстративне

Ворог продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Про це повідомляє   пресцентр Генштабу.

В ніч на 19 листопада ворог знову атакував наша країну ударними БпЛА типу «Shahed-136/131». Знищено 15 з 20 ворожих дронів. 

У Повітряних силах додали, що ППО працювала у Київській, Полтавській та Черкаській областях.

В результаті протиповітряного бою знищено 15 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

Близько десятка БпЛА було збито на Київщині.

«Другу добу поспіль ворог атакує столицю дронами. За попередніми даними, знов були застосовані баражуючі боєприпаси типу «Shahed». БпЛА противника були запущені багатьма групами і заходили на атаку Києва хвилями, з різних напрямків, водночас постійно змінюючи вектори руху за маршрутом. Тому і тривога в столиці оголошувалася кілька разів. Силами та засобами ППО на території Києва та на підступах до міста було уражено близько десятка ворожих цілей.  (остаточні підсумкові дані щодо типу та кількості оприлюднять Повітряні Сили).

За поточною інформацією, в місті не зафіксовано постраждалих чи критичних руйнувань (дані оперативних зведень уточнюватимуться.)

Як бачите, ворог активізував атаки на Київ. Тому будьте уважними та відповідальними і не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. Бережіть себе.» - повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

Читайте також: ПК «Захід» уточнили, скільки шахедів знищено на заході України

Додамо, що вчора ворог так само атакував Україну 38 ударними БПЛА.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також