Нищили майно та зірвали стоп-кран: яке покарання загрожує підліткам, які розгромили вагон потяга (ВІДЕО)

Поліція встановила всіх 10 причетних осіб віком від 13 до 21 років

ФОТО: скриншот з відео

Днями група молодиків в електропотязі сполученням Київ-Яготин пошкодили сидіння та вікно в середині вагона. Поліція Київщини повідомила їм про підозру групі молодиків. Про це повідомляє поліція Київської області.

Також в соціальних мережах зʼявилося відео з цією подією.

«Встановлено, що група молодих людей, перебуваючи в останньому вагоні електропотяга, відірвали частини м'яких сидінь та кватирку верхнього вікна, чим пошкодили майно »Укрзалізниці« Один із неповнолітніх відірвав сидіння та забрав із вагону дві його частини разом із верхньою частиною вікна, які в подальшому заховав. Інший підліток брав участь у пошкодженні сидінь, одне з яких викинув через вікно під час руху потягу. Ще один молодик, який також брав участь у пошкодженні сидінь, крім того, з хуліганських мотивів зірвав стоп-кран, чим безпричинно зупинив потяг», - розповіли у поліції.

Правоохоронці встановили всіх причетних до правопорушення. Ними виявилися 10 жителів Бориспільського району та столиці, віком від 13 до 21 років.

Наразі за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі Бориспільського управління поліції Київщини повідомили трьом фігурантам про підозру (ч. 2 ст. 296 ККУ). Санкція статті передбачає покарання від обмеження до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Також за неналежне виконання батьківських обов'язків на батьків підлітків складені адміністративні матеріали (ч. 3 ст. 184 КУпАП).

Читайте також: у харківському метро любитель «гострих відчуттів» стрибнув між рейки перед потягом, що наближався (ВІДЕО)

Поліція Київщини закликає батьків контролювати дозвілля своїх дітей, спілкуватися та проводити з ними більше часу.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також