Ніжна і гладенька шкіра без болісних відчуттів: огляд популярних лазерних епіляторів

Лазерні епілятори — універсальні пристрої, що допоможуть швидко і безболісно видалити небажане волосся з великих ділянок тіла (ніг, пахв, зони бікіні тощо). Експерти E-Katalog пропонують ознайомитися з популярними моделями, які обирають українські покупці.

Philips Lumea 9900 BRI 977

Стильний лазерний епілятор бренду Philips оснащено 4 смартнасадками: для обличчя, тіла, зони бікіні та пахв. Пристрій позиціюється як топова модель, що гарантує безпечне та ефективне видалення небажаного волосся в домашніх умовах. Ресурс лазерної лампи розраховано на 450 тисяч спалахів. УФ-фільтр Lumea 9900 BRI 977 контролює рівень ультрафіолетового випромінювання. Датчик SmartSkin автоматично визначає тип шкіри та підбирає оптимальну інтенсивність роботи. Брендовий мобільний застосунок надає інформацію про результат процедури та стан шкіри після неї.

Щоб порівняти ціни на лазерні епілятори, зазирніть у каталог товарів на сайті ek.ua. Згідно з даними порталу, вартість Philips Lumea 9900 BRI 977 станом на лютий 2024 року становить від 19 935 до 36 367 грн.

Braun Silk-epil 9 SensoSmart 9720

Ця акумуляторна модель призначається для вологого та сухого видалення небажаного волосся. Епілятор комплектується кількома знімними насадками: гребенем, сітковою бритвою та основним блоком з 40 металевими пінцетами MicroGrip Tweezer. З додаткових переваг пристрою — підсвічування зони епіляції, рухома голівка робочого блоку і масажні ролики. Автономність роботи Silk-epil 9 SensoSmart 9720 — до 50 хвилин.

Xiaomi Cosbeauty IPL Photon Hair Removal

Фотоепілятор допоможе швидко та якісно видалити волосся без необхідності відвідування косметичного салону. Ресурсу лампи вистачить на 16 років активного користування — він складає 300 000 спалахів. Зручний сенсор автоматично визначає реакцію шкіри під час епіляції та миттєво регулює інтенсивність роботи в разі виникнення почервоніння. Інформативний дисплей показує дані щодо вибраного режиму і стану акумулятора. В комплектації є 3 насадки: широка — для рук і ніг, вигнута — для зони бікіні та з рухомою головкою — для обличчя.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також