Нові графіки вимкнень світла: на Львівщині можуть запровадити обмеження

Що відомо

Фото ілюстративне

Через ремонти об'єктів енергетичної інфраструктури у Львівській області можуть запровадити нові обмеження на електропостачання. Про це 22 травня на брифінгу повідомив перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик, пишуть Варіанти

Станом на сьогодні на території Львівщини працівники ПрАТ «Львівобленерго» розпочали ремонти об'єктів енергетичної інфраструктури, які триватимуть до жовтня цього року. Через це в області можуть впровадити обмеження на електропостачання.

«Обмеження можуть стосуватися як і юридичних осіб, тобто бізнесу, так й всіх споживачів відповідно до графіків погодинних відключень» – наголосив Андрій Годик.

За інформацією технічного директора ПрАТ «Львівобленерго» Романа Іванціва, обмеження застосовуватимуться в залежності від того, яка ситуація складеться в енергосистемі України.

«Тут багато чинників: ракетні атаки, ремонтна кампанія, погодні умови – це все може накладатися на баланс генеруючої потужності енергосистеми України. Дефіцит прогнозується з 18:00 год до 23:00 год, тому просимо обмежити використання електроенергії у цей час» – заявив Іванців.

Він додав, що окрім графіків погодинних вимкнень, також можуть застосовуватися й графіки аварійних вимкнень електроенергії.

Наразі «Львівобленерго» розробляє нові графіки погодинних вимкнень світла.

Читайте також: У Львові можливе тривале погіршення електропостачання на низці вулиць

Додаммо, що у пресслужбі Львівської міської ради, повідомили, що до 30 вересня через реконструкцію електрообладнання у Львові можливе погіршення надійності електропостачання у мешканців низки вулиць - вул. Кульпарківської (разом з прилеглими вулицями), вул. Симоненка, вул. Любінської, вул. Городоцької (район привокзального ринку), вул. Виговського, вул. Петрлюри та вул. Садової.

 

 

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена