Новий кандидат на посаду генпрокурора брав участь у «Битві за новий ніс» (ВІДЕО)

Ніс прокурора не влаштовував його дружину

На посаду генерального прокурора розглядають також прокурора Києва та колишнього позаштатного радника голови Офісу президента Олега Кіпера. Про це пише «Корупція».

Олег та його дружина Ірина були учасниками телешоу «Говорить Україна».

Олег Кіпер з дружиною виборювали право на безкоштовну пластику в ефірі телеканалу «Україна».

Тема випуску, героєм якого був Олег Кіпер та його кохана, — «Битва за новий ніс». 

Однією із героїнь шоу стала Ірина, дружина прокурора. За результатами шоу серед учасниць експерти і глядачі мали обрати одну, якій дістанеться безкоштовна пластика від відомого хірурга Едгара Камінського.

Ніс Олега Кіпера не влаштовував його дружину.

На питання, чим саме не влаштовує прокурор відповідає: «Мій ніс надто ідеальний, так вважає моя дружина». Ведучий робить висновок, що ніс Кіпера зіпсував життя дружині, на що прокурор погоджується: «Так, це так».

Ірина вирішила прийти на шоу, адже вважає, що ніс чоловіка кращий за її власний. На момент зйомок програми Ірині виповнилося 29 років, вона має дві освіти: економічну та юридичну, виховує доньку.

Олег Кіпер розпочав роботу у прокуратурі у 2001 році. 

Працював слідчим Котовської міжрайонної прокуратури Одеської області, прокурором відділу прокуратури Одеської області, прокурором відділу Генеральної прокуратури, начальником управління прокуратури Івано-Франківської області, заступником прокурора Івано-Франківської області, заступником начальника управління — начальника відділу Генпрокуратури.

У вересні 2019 року Окружний адміністративний суд Києва повернув йому посаду старшого прокурора Головного управління нагляду, вважаючи, що не було підстав для люстрації.

27 липня став прокурором міста Києва.

Нагадаємо, в. о. генпрокурора перебуває в базі «Миротворця».

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також