Новий виток у справі Зайцевої: "Нарколог, яку шукали пів року з’явилась у суді" (ФОТО, ВІДЕО)

zaycevva
zaycevva

Лікар-нарколог Олена Федірко, яка готувала медичний висновок щодо стану здоров’я Олени Зайцевої, після аварії у Харкові, з’явилась у суді на черговому засіданні. Вона стверджує, що не знала про її пошуки. Про це повідомляє «ТСН».

Як повідомляє кореспондент видання, медик стверджує, що слідчі та інші сторони справи не викликали її до суду — ані повісткою, ані телефоном. Федірко заперечує, що її телефон був вимкнений впродовж тривалого терміну — каже, що могла бути поза зоною «якийсь час».

Щодо стану Зайцевої після аварії, лікар-нарколог стверджує, що наркотичного сп’яніння у неї не ідентифікували.

«Акт (медичний висновок, що мається у матеріалах справи, підписаний самою Федірко — ред.) мені не дали, багато нюансів я забула. Наркотичного сп’яніння в неї ніхто не ідентифікував. Там були травми голови, тому говорити, чи це наслідки травми, чи наркотичне сп’яніння, неможливо було. Я побачила її адекватною у ситуації, яка була. Настрій нестійкий — вона то плакала, то взагалі говорити не могла. Людина, яка потрапила до такої ситуації, може поводитись по-всякому», — каже медик. 

Нагадаємо, внаслідок аварії, водій Олена Зайцева, яка була за кермом «Lexus», влетіла на своєму позашляховику в натовп людей у центрі Харкова. 

Зайцевій було призначено два місяці ув’язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу. Суд триває досі.

varta1.com.ua: Новини