Очільник ГУР розповів, коли російська економіка відчує наслідки війни

Наступного року економічні наслідки війни стануть болючими для рф

Країна-агресорка росія відчує на собі наслідки війни проти України, адже вона воює власним коштом і зазнає великих втрат. Про це в інтерв'ю "Радіо Хартія" сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов.

При цьому він наголосив, що головна мотивація для агентів розвідки, що працюють в окупації чи з росії, — це гроші, а не ідейність. Агентів наразі вистачає, щоб попереджувати Україну про основні наміри рф.

"Росія не безболісно перевела свою економіку на військові рейки, але певним чином їм це вдалося зробити. Але тут включається аспект подієвості. У них є певний обсяг ресурсів. Він може збільшитися на якусь величину, якщо нічого не відбувається, але якщо йде війна, то в ресурсному питанні завжди буде мінус", - зазначив Буданов.

За його словами, російська економіка відчує всі світові події вже наступного року.

Читайте також: Зеленський повідомив, як після війни, виключити повторну агресію росії

"За нашими розрахунками, це відчуття прийде влітку 2025 року, але це не крах. Це період, коли фінансово-економічні втрати матимуть більш-менш серйозний вплив. Це не поставить росію на коліна, але вони почнуть замислюватися над своїми наступними кроками", - підсумував глава української розвідки.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також