Очільниця "Львівавтодор" написала заяву на звільнення

image
image


Сьогодні, 30 липня, керівниця ЛКП «Львівавтодор» — Єстаферова Оксана Вікторівна написала заяву на звільнення. Про це повідомляє депутат львівської міської ради Ігор Зінкевич, з посиланням на власні джерела.


«З приватних джерел є інформація що керівник ЛКП »Львівавтодор« — Єстаферова Оксана Вікторівна написала заяву на звільнення. Причин певно багато, але дивно, що звільнення перед початком держаудиту, яке має робити перевірку за період від 2017 року. Хотілося б знати конкретну причину написання заяви... З «приємних» новини: мер вже має нову кандидатуру і сьогодні представить її… Як би ж мені хотілося до представлення почути програму кандидатури на керівника ЛКП »Львівавтодор«, але як завжди в нас візьмуть по договору, а про конкурс навіть не думають! Що ж планує пропонована кандидатура на посаді керівника і як бачить розвиток в місті — дізнаємось тільки пост фактом. Якщо хтось знає хто та таємнича особа пропонована мером на керівника пишіть радий буду хоча б проаналізувати, що нас чекає», — написав Ігор Зінкевич.




Нового очільника «Львівавтодор» представлять о 14:00 год, 30 липня.


Нагадаємо, що Оксана Єстеферова була призначена на посаду директора  ЛКП «Львівавтодор» 22 січня 2020 року разом із Андрієм Свищо, очільником «Львівелектротрансу».




[caption id=«attachment_296252» align=«aligncenter» width=«593»] Оксана Єстеферова[/caption]

varta1.com.ua: Новини