Одеситка заявила, що її побив працівник ТЦК (ФОТО)

Чоловік побив милицею

Вчора, 13 травня 19-річна мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який перед цим представився працівником місцевого територіального центру комплектування. Про побиття дівчина повідомила в Instagram.

Вона разом з трьома друзями прийшла в поліцію написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим балоном в обличчя. Тоді у відділок зайшов військовий з милицями та представився співробітником ТЦК.

Коли юнаки написали заяву, їх упродовж двох годин не випускали з приміщення.

Ззгодом правоохоронці відпустили двох 19-річних хлопців, а третього залишили у відділку, аби відвести до місцевого ТЦК «розбиратися». 19-річна дівчина вирішила поїхати разом з другом, представившись його дівчиною. На це погодилися працівники військкомату.

Після того, як хлопця посадили в авто, дівчину не впустили до машини. Вона почала фільмувати на телефон усе, що відбувається. У цей момент до неї підбіг чоловік у військовій формі та побив її милицею.

Вона отримала два розсічення на голові, численні синці по всьому тілу та забій правого м’яза плеча. Дівчина зняла побої у місцевій лікарні.

В Одеському обласному ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту. Там зазначають, що у разі доведення провини їх працівників, їх притягнуть до відповідальності згідно з чинним законодавством.

У ТЦК також наголосили, що засуджують будь-які прояви насильства та співпрацюють з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також