Одеські митники одягнули місцевих тероборонівців у костюми Brioni та куртки Louis Vuitton

СБУ з’ясовує чи дійшли до тероборонівців брендові речі

Одеська митниця одягнула 122-гу бригаду Тероборони у костюми Brioni, Versace, Chanel, Armani, та куртки та джинси Louis Vuitton, Prada, Hugo Boss…

Як повідомляє на своїй сторінці у ФБ журналіст Юрій Бутусов, вражаюча кримінальна справа розслідується Службою безпеки в Одесі. Перевіряються дії керівника Одеської митниці Заколодяжного, який згідно з постановою Кабміну «Про передачу майна Збройним силам», передав без митного оформлення на потреби 122-ї одеської бригади Територіальної оборони, військова частина А 7051, велику партію брендового одягу та взуття відомих світових марок.

«Невже не дісталось в бригаду військової форми, і довелось одягати захисників Одеси вLouis Vuitton? Всяке буває, звичайно, можливо, така потреба дійсно виникла, форми не вистачає як і всього іншого.

Хай СБУ розбирається, в мене просто запитання до бійців 122-ї бригади - а хто та що фактично отримав та носить з цього переліку одягу та взуття у бригаді? Чи можна пару фото вислати?», зазначає Бутусов.

Довідково. 122 окрема бригада територіальної оборони (122 ОБрТрО, в/ч А7051) — кадроване формування військ територіальної оборони України у Одеській області. Бригада перебуває у складі оперативного командування «Південь».

Фото: "Facebook"/Юрій Бутусов

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також