Одеський суддя скаржиться, що його тероризує незнайомка надсилаючи інтимні фото

2021-06-02-171537
2021-06-02-171537

Більше 4 років суддю Приморського райсуду Одеси переслідує незнайомка: жінка надсилає інтимні фото, вимагає внести її ім’я в декларацію, а також оплачувати послуги стоматолога і тренажерного залу.

Як повідомляє Українська Служба Інформації, така скарга за підписом судді Андрія Бойчука опублікована на сайті Вищої ради правосуддя.

У документі йдеться про те, що в березні 2017 року Андрій Бойчук задовільнив позов громадянки про розлучення — і з того часу вона його тероризує. Незабаром після суду жінка знайшла його персональні дані й з тих пір надсилає йому інтимні фотографії, телефонує і переслідує. Одеситка вимагає вписати її ім’я в декларацію в статусі дружини.

А з весни нинішнього року вона просить ще й грошей для оплати послуг стоматолога, тренера, придбання прикрас. В іншому випадку погрожує писати скарги в усі інстанції, щоб зруйнувати кар’єру судді.

«Все це дає мені підстави вважати, що вона має відхилення у психічному здоров’ї», — зазначив Андрій Бойчук у повідомленні.

Зазначається, що суддя неодноразово звертався до Вищої ради правосуддя і правоохоронних органів із проханням провести розслідування, проте одеситка досі його переслідує.

varta1.com.ua: Новини