Один полонений «вагнерівець» замість обміну перейшов на бік України

Буде воювати за Україну

Вчора, під час обміну військовополоненими 11 червня один із російських бійців відмовився повертатися до РФ та зголосився долучилися до “Російського добровольчого корпусу” і воювати далі на боці ЗС України. Про це повідомив телеграм-канал “РДК”.

Вибір на користь України зробив колишній найманець ПВК “Вагнер” Владислав Ізмайлов.

Добровольці поширили відео зі сценою в автобусі: командир “РДК” Денис Нікітін пропонує полоненим росіянам три варіанти – обмін до РФ, залишитись в Україні за програмою СБУ “Хочу жити”, приєднатися до “Російського добровольчого корпусу” і воювати проти путінського режиму, за Україну. Один погоджується.

“Командир “РДК” Денис Нікітін WhiteRex був присутній сьогодні на процедурі обміну полоненими. Всім солдатам було запропоновано можливість добровільно вступити до лав “Російського добровольчого корпусу”. Один із полонених, Владислав Ізмайлов, який раніше воював у лавах ПВК “Вагнер”, від обміну відмовився і виявив бажання стати бійцем “РДК”. Після відповідних перевірок ми будемо раді дати Владу можливість воювати в наших лавах”, – йдеться в повідомленні “РДК”.

“Беручи до уваги указ міністра оборони РФ, ми пропонуємо всім бійцям ПВК “Вагнер” та інших приватних воєнізованих формувань, які готові боротися за нову Росію проти кривавої зграї Путіна, наслідувати приклад Владислава!” – додали добровольці.

Читайте також:  додому повернулися 95 українських захисників

Нікітін бажає решті полонених, які повертаються до Росії, миру та більше ніколи не перетинатись із ним. 

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт