Блогери "Голодної туси" відреагували на смерть директора Будинку вчених (ФОТО)

енренр
енренр

У львівській мерії під час прийому у заступника міського голови раптово помер директор Будинку вчених, 75-річний Роман Славітич. Про це повідомляла «Варта 1».

Як інформують колеги директора, 75-річний Роман Славітич мав проблеми зі здоров’ям – два інфаркти, а останнього скандалу з  «блогерською тусою» не пережив.

Олександр Заліско, який влаштував «голодну тусу», емоційно прокоментував  смерть директора Будинку вчених у Львові Романа Славітича. Він заявив, що Роман Ілліч «не витримав хейту, який на нього посипався останнім днями».

«Ми, молоді, ще можемо витримати це, а він не зміг. Я вас дуже прошу. Ви можете зрозуміти, що ці загрози, хейт, погані коментарі - це жахливо», - заявив Заліско.



Окрім цього, Олександр закликав бути всіх більш милосердними. Він зазначив, що це стало для нього уроком.




 










Переглянути цей допис в Instagram























 

Допис, поширений ОЛЕКСАНДР ЗАЛІСКО (@o_zalisko)






Одна з учасниць скандальної вечірки влаштованої блогером Олександром Заліском, мільйонниця Саша Бо у своїй сторіс опублікувала співчуття та власну реакцію на подію.

«Дуже боляче говорити, але ось до чого доводить тиск та булінг. Люди часто забувають на кого вони перетворюються у боротьбі за жагу справедливості. Наносять як моральну так і фізичну шкоду» - написала у своїй сторіс блогерка.



Тиждень перед цим навколо Будинку вчених вирував скандал, пов’язаний з блогерською вечіркою у День пам’яті Голодоморів.



 

 

varta1.com.ua: Новини