Одна з потерпілих у ДТП з автобусом на Львівщині перебуває у реанімації

Решта госпіталізованих у середньому стані

Фото: Поліція Львівської області

До Лікарні швидкої допомоги Першого ТМО Львова привезли 6 постраждалих у ДТП біля села Загірці  Золочівського району. Про це повідомляє Варта1. 

Як повідомив, завідувач 1 відділення хірургії першого ТМО Львова Гнат Герич, четверо потерпілих у чередньому стані важкості, двоє були оглянуті і відпущені додому. Двоє пацієнтів перебувають у хірургічному відділенні, одна жінка у реанімації, один чоловік у нейрохірургії.

«У пацієнтів переважає важка поєднана травма тіла, в усіх пацієнтів є ушкодження грудної клітки, перелом ребер. У деяких пацієнтів є гематорикси. В одної пацієнтки зламаний таз» - повідомив Герич.

Потерпіла Олена Жолобчук розповіла, що була погана дорога, на ній замерзав сніг, водій ймовірно не впорався з керуванням, хоч їхав обережно і намався кермувати. На Рівненщині почалася негода, сніг сильно замерз. Жінка сиділа біля вікна, на неї попадали пасажири, через, що у неї переломи. 

Нагдаємо, водій автобусу “VAN HOOL” сполученням “Харків–Слупск" не впорався із керуванням, внаслідок чого з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет та перекинувся. Загалом постраждало 14 осіб.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також