Одного з водіїв деблоковували з понівеченого авто: на Львівщині трапилася ДТП з потерпілими (ФОТО)

Зіткнулися «Daewoo Lanos» та «VOLVO S60»

У Стрийському районі внаслідок автозіткнення, яке трапилося 11 липня, травмовані троє осіб. Крім того, рятувальники деблокували водія з понівеченого автомобіля. Про це повідомили пресслужби ДСНС у Львівській області та ГУНП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 липня о 21.20 на автодорозі «Київ-Чоп» у межах села Лубяна.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Daewoo Lanos», яким керував 30-річний житель міста Миколаїв, Стрийського району, та «VOLVO S60»  під керуванням 32-річного львів’янина. 

Фото: ГУНП у Львівській області

Пожежно-рятувальним відділенням 19-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Миколаїв за допомогою гідравлічних ножиць та розтискача проводились роботи по деблокуванню водія з автомобіля «Daewoo Lanos» та відключенню акумуляторних батарей у двох автомобілях.

Фото: ДСНС у Львівській області

Внаслідок ДТП травмовано водія автомобіля «Daewoo Lanos», якого в критичному стані госпіталізовано до Стрийської центральної районної лікарні, а також водія автомобіля «VOLVO S60» та 32-річна пасажирка, котрі від госпіталізації відмовилися.

Фото: ГУНП у Львівській області

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомляли, два автомобілі з'їхали з дороги: на Львівщині трапилася ДТП з травмованими (ВІДЕО)

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також