Оголошено підозру колишньому чиновнику "Львівської дистанції водопостачання"

1365847
1365847

21.03.2017 р. оголошено довгоочікувану підозру Угрину Євгену Йосиповичу - за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст 272 ККУ., а саме порушення правил безпеки робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило до загибелі двох людей. Санкція статті передбачає обмеження волі до 5-и років, позбавлення на строк до 8-и років.


Все ж таки ні його син в СБУ - Угрин Роман Євгенович, ні спроби вплинути на свідків не дозволили їм «відмазатись та закрити справу».


На днях буде оголошена також підозра іншим учасникам даної справи. А Угрину виберуть запобіжний захід.


Нагадаємо, що трагедія сталася 16.09.2015 р. у с. Суховоля,  коли Угрин Євген Йосипович – чиновник «Львівської дистанції водопостачання» відокремленого підрозділу «Львівської залізниці» під час робочого дня забрав працівників та обладнання на свою особисту нерухомість (дачу-будинок у с. Суховоля) та примусово змусив опуститися в каналізаційний отвір для робіт. Це все відбувалося без дотримання техніки безпеки та необхідного обладнання для безпечних робіт, погрожуючи тим, що звільнить або не видасть зарплату. Зі слів свідків таке відбувалось неодноразово. В каналізаційний люк спустились двоє працівників, які загинули на місці 16.09.2015. Угрин Євген відразу потрапив у реанімацію з сердечним приступом.


Матерям синів не верне ніхто. Вони до кінця своїх днів будуть оплакувати та жити з великою біллю якої завдав зухвалий, без жодних людських принципів «начальник». Тепер надіємося, що правосуддя віднесеться справедливо до даної справи, та винесуть гідний вирок - сховавши такого «начальника» надовго від навколишнього світу. Щоб більше не завдав страждань людям!


Дякуємо всім хто допомагав розповсюджувати інформацію, щоб не закрили справу та підтримував у цій справі!

varta1.com.ua: Новини