Оксана Марченко знайшла на кого обміняти свого чоловіка

Вона називає чоловіка — українським опозиційним політиком

Дружина голови політради партії «Опозиційна платформа — За життя» і кума Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко просить обміняти її чоловіка на двох військових з Великобританії, які воювали за Україну.

Її стало відомо, що Ейдін Ейслін і Шон Піннер, які діяли у складі підрозділів 36-ї бригади морської піхоти ЗСУ у Маріуполі, здалися в полон збройним силами Росії та «ДНР».

"Я звертаюсь до рідних і близьких потрапивших у полон РФ і ДНР підданих Великобританії Ейдена Есліна і Шона Піннера — Еслін Енджеле, Натан і Шеннон Вуд, Дербі і Ейвану Піннерам.

У ваших силах просити прем’єр-міністра вашої країни Бориса Джонсона вплинути на українське керівництво і отримати Ейдена і Шона шляхом їх обміну на затриманого київською владою українського опозиційного політика — мого чоловіка Віктора Медведчука", — уточнила Марченко.

12 квітня СБУ внаслідок спецоперації затримала депутата від «ОПЗЖ» та кума Володимира Путіна Віктора Медведчука. Він підозрюється в держзраді за двома кримінальними провадженнями, а також у сприянні терористичній організації.

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також