Окупанти створюють спроби просування: офіцер розповів про тактику росіян на Авдіївському напрямку

Українські захисники постійно виявляють спроби окупантів просунутись

ФОТО: ілюстративне

Наразі російські окупанти на Авдіївському напрямку проявляють активність малих груп, з 4-5 людей. Про це заявив офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі телеканалу «Еспресо». 

Зокрема, за його словами, задача окупантів - добратися до якоїсь точки, чи то підвал, чи будь-яке інше приміщення, і там закріпитися. 

«Таке завдання їм ставить командування рф. Так вони хочуть просунутись і досягти якихось цілей», - повідомив Цехоцький.

 Також він зазначив, що українські захисники постійно виявляють спроби окупантів просунутись та знищують їх.

«Нещодавно в районі Первомайського йшла ворожа група. Двох ми вже задвухсотили, за іншими поки що полюємо» - сказав офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

При цьому, Цехоцький підкреслив, що ситуація напружена всюди, адже ворог зараз деморалізує суспільство, створюючи постійні обстріли населених пунктів. 

Читайте також: у суботу росія здійснила один із найбільш масштабних танкових штурмів

«Також постійно прилітає С-300. По наших позиціях ворог вдаряє КАБами. Росіяни, мабуть сподіваються, що це нас якось деморалізує і ми відступимо. Але нічого такого не відбувається. ЗСУ знають свою задачу. Ми укріплюємо рубежі оборони, вдень і вночі ця робота проводиться. Також ми створюємо різні »сюрпризи« для ворога, в тому числі й дистанційне мінування», - додав він.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк