Окупанти теж «кулепробивні»: найближчий тиждень стане вирішальним для Луганщини

Очільник ОВА зізнався, що на деяких ділянках ситуація дуже важка

Зараз ворог зосередився на Донбасі та стягнув на Луганщину всі можливі сили. Загарбники масовано обстрілюють регіон. Найближчий тиждень стане вирішальним для області.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, пише «Уніан».

За його словами, на Луганщині воює величезна кількість окупантів, але особовий склад загарбників не нескінченний.

«Орки закінчуються. Вони ж так само кулепробивні, як і всі інші. Єдине — їх дуже багато. Наші бійці просто шоковані тим, що вони як таргани лізуть з усіх щілин. Але я думаю, що найближчий тиждень покаже, весь розвиток подій буде цього тижня», — заявив Гайдай.

Гайдай зазначив, що на околицях Сєвєродонецька ведуться важкі бої, тому «ситуація ну дуже важка». На місто скидають авіабомби, б’ють «Градами» та «Смерчами», обстрілюють артилерією.

«Вже підійшли досить близько російські війська, тому вони можуть обстрілювати вже й мінометами. Місто знищується постійно, цілодобово. Ситуація в місті дуже важка. Вчора бої були вже на околицях міста», — розповів він.

Очільник ОВА впевнений, що російський диктатор Володимир Путін наказав будь-що окупувати Луганську область, тому Росія перекидає війська з-під Маріуполя, Харкова і Донецької області.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також