Окупанти втікають з Криму після «бавовни» (ВІДЕО)

Забрався навіть урядовий літак

Фото: ілюстративне

Після феєричної «бавовни» на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі росіяни почали масово втікати з Криму.

У напрямку на виїзд через незаконно збудований окупантами Керченський міст утворився багатокілометровий затор, водії оцінюють, що простояти в ньому доведеться близько доби.

Також з тимчасово окупованого українського півострова напередодні, 29 квітня, вилетів російський урядовий борт Ту-204-300, хто був на літаку, наразі невідомо. Відео заторів та дані з порталу Flightradar з’явилися в мережі.

Так, напередодні у тимчасово окупованому Севастополі яскраво палала нафтобаза. Так звана окупаційна «влада» заявила про атаку українських безпілотників і спробувала переконати населення на півострові у тому, що «все під контролем».

Однак росіяни, які приїхали в окупований український Крим, схоже, у заяви загарбників не дуже повірили: вже вдень у районі Керченського мосту почала утворюватися черга з приватних автівок на виїзд з півострова.

Вже до вечора вона розтяглася на багато кілометрів: самі водії припускають, що простояти у заторі доведеться близько доби.

«Кажуть, що практично добу можна провести в цьому заторі. Трохи не готові були до такого повороту, тому настрій дещо такий...» – каже один з автомобілістів.

 

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів