Окупанти залякують жителів Закарпаття і поширюють дезінформацію про бажання угорської громади від'єднатися від України

На Закарпатті зафіксували підривну діяльність спецслужб РФ направлених на внутрішню дестабілізацію

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Закарпатті зафіксували підривну діяльність спецслужб РФ у формі інформаційних операцій, направлених на внутрішню дестабілізацію.

Про це повідомляє очільник Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Він інформує, що  угорській громаді російські окупанти почали розсилати з невідомих акаунтів у соцмережах фейкові повідомлення з погрозами.

«Фіксуємо підривну діяльність спецслужб РФ у формі інформаційних операцій, направлених на внутрішню дестабілізацію на території Закарпаття.

Об’єктом цих заходів очікувано стала угорська громада нашого регіону, представникам якої почали розсилати з невідомих акаунтів у соцмережах фейкові повідомлення з погрозами.

Водночас, на російських інформаційних ресурсах поширюють дезінформацію про так зване «бажання угорської громади області від’єднатися від України».

Ми знали про такі наміри задовго до початку цієї інформаційної атаки. Ми були готові, тому системно й ефективно протидіємо цим вкидам. Ситуація повністю контрольована.

Дякую представникам угорської громади області за чіткі та злагоджені дії з локалізації атаки та протидії деструктивним акціям Росії. У ворога немає жодного шансу розхитати як ніколи об’єднане Закарпаття!», — заявив голова Закарпатської ОВА.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також