Окупанти заявили про закриття руху Кримським мостом: подробиці

Що відомо

У тимчасово окупованому Криму так звана «влада» заявила про закриття Керченської переправи у вівторок, 8 листопада. Причиною нібито стане «проведення технічних робіт».

Про це повідомляє «Telegram»-канал так званого «глави» Криму Сергія Аксьонова.

«8 листопада 2022 року, з 04:00 до 16:00 год., рух автомобілів Кримським мостом буде зупинено у зв’язку з проведенням технологічних робіт», — написав він.

Місцевих просять «не планувати поїздки» з Криму, а вантажним автомобілям рекомендують «обирати маршрут через нові території РФ (окуповані території України — ред.)».

Нагадаємо, що підрив Кримського мосту призвів до проблем із постачанням для південного угруповання російської армії в Україні. Вони намагаються налагодити постачання через Мелітополь.

Так, 8 жовтня, вранці на Кримському мосту стався вибух і почалася потужна пожежа. Президент росії володимир путін доручив створити урядову комісію через надзвичайну подію на Кримському мості й назвав «терактом». Практично одразу в РФ заявили, що підрив Кримського мосту міг бути спецоперацією Служби безпеки України.

Як повідомлялося раніше, на росії не поспішають ремонтувати пошкоджений Кримський міст. За їхньою офіційною інформацією, ремонт на незаконно збудованому мостові має закінчитися лише 1 липня 2023 року.

Також власник фури, яка нібито вибухнула на Кримському мосту, записав відеозвернення.

Нагадаємо, російський пропагандист знайшов «винного» у вибуху на Кримському мості.

Згорів Кримський міст у жовтні: очевидці повідомляли про пожежу. Також, проїзд по Кримському мосту був неможливий.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена