Окупанти відкривали вогонь біля Водяного зі стрілецької зброї

a28e8ab----
a28e8ab----

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі упродовж поточної доби окупанти один раз порушили режим припинення вогню, повідомляє пресцентр штабу ООС.


«Упродовж поточної доби, 10 листопада, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців», — повідомили у пресцентрі.


У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї неподалік Водяного.


Серед військовослужбовців Об’єднаних сил бойових втрат і поранень унаслідок ворожого вогню немає.


Неприцільні ворожі постріли не становили загрозу для життя та здоров’я українських захисників, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.


Крім того, у районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, саперами ДСНС розміновано майже 7 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 69 знайдених вибухонебезпечних предметів.


«Українські захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які провокаційні дії російсько-окупаційних військ», — зазначили в штабі ООС.

varta1.com.ua: Новини