Омбудсман взяла під контроль розслідування трагічної смерті 15-річного ліцеїста

politsiya3-640x360
politsiya3-640x360

Уповноважена ВРУ з прав людини Людмила Денісова відреагувала на випадок трагічної загибелі учня Одеського спортивного ліцею «Олімпієць» спортивного напрямку Одеської міської ради Одеської області, - повідомили «Варта 1» в Офісі Омбудсмана.

Трагічний випадок стався 30 листопада, справа за фактом загибелі учня розслідується Головним управлінням Національної поліції України в Одеській області.

З метою отримання інформації про ситуацію, що сталася з дитиною, зокрема, причини загибелі підлітка, сприяння об’єктивному розгляду справи, а також для вжиття заходів, спрямованих на налагодження психологічного клімату у закладі освіти, Уповноваженим скеровано запити до керівництва органів Національної поліції області та Одеського міського департаменту освіти і науки. Питання перебуває на контролі Уповноваженого.

Як повідомляє Нацполіція області, 30 листопада вранці юнака виявила вихователька у вбиральні повішеним.

Відомості за вказаним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою «самогубство». Повні обставини події встановлюються.

varta1.com.ua: Новини