Оперативники Служби безпеки України затримали причетного до підпалу авто журналістки поліцейського (фото)

Оперативники СБУ у Львівській області розшукали та затримали причетного до підпалу авто журналістки поліцейського. Про це у понеділок, 17 серпня, повідомила головний прокурор Львівської області Ірина Діденко, на воїй сторінці у «Facebook».


«Нагадаю, 11.02.2020 р., 43-річному старшому оперуповноваженому кримінальної поліції, майору Франківського відділу поліції ГУ НП у Львівській області повідомлено про підозру, у змові із замовником, підшукуванні виконавця, підбурюванні його до вчинення злочину та, зрештою, передачі коштів за виконану »роботу«. Його було оголошено у розшук. Наразі, готуємо клопотання про обрання міри запобіжного заходу», — написала вона в дописі.



30 січня, близько опівночі (00:00 год.), у Львові підпалили автомобіль журналістки «радіо Свобода» Галини Терещук.



Тоді ж, 5 лютого, в Одесі оперативники карного розшуку поліції Львівщини, спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва прокуратури області та у взаємодії з оперативниками поліції Одеської області, затримали 19-річного уродженця Молдови, причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки.


Під час досудового розслідування встановлено, що до організації підпалу автомобіля був причетний працівник Франківського відділу поліції Львова.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі