Оприлюднено дані російських військових, які здійснили запуск ракет по цивільних об’єктах Вінниці (ФОТО)

Нелюди з Севастополя

Фото: ДСНС України

У мережі оприлюднили імена військових РФ, які запустили ракети по Вінниці. Обидва з них з Севастополя. Про це повідомляє «Главред».

У результаті ракетного удару по Вінниці загинули 23 людини, ще 117 — отримали поранення.

Зокрема, керував запуском ракет по Вінниці капітан окремого дивізіону підводних човнів Чорноморського флоту РФ Анатолій Варочкін. Про це написав журналіст Єгор Чечеринда у «Facebook», увечері 14 липня.

За інформацією журналіста, Варочкін проживає в тимчасово окупованому росією місті Севастополь, по вулиці Юмашева, 25, кв. 108.

Його телефон для комунікації +79780585762. «Нагорода» чекає на «героя», — зазначив Чечеринда.

Водночас, у «Telegram»-каналі «Supernova+» пишуть, що злочинний наказ завдати ракетного удару по Вінниці виконав командир підводного човна «Алроса» Денис Сопін.

«Денис Сопін командир підводного човна «Алроса», уродженець міста Севастополь, там же проживає і його сім’я, саме він виконав наказ. Екіпаж терористів повинен бути знищений», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у четвер, 14 липня, російські війська ракетами вдарили по цивільних об’єктах Вінниці. Внаслідок терористичної атаки, десятки людей постраждали, багато загинуло, а серед жертв є немовля. 

У ДСНС опублікували жахливі фото скривавленого дитячого візочка із загиблою дитиною.

Загиблою дитиною була маленька дівчинка Ліза, яка в той день йшла з мамою на розвиваючі заняття.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена