Оприлюднили фото наслідків «нічного привітання» росіян Київщини у новорічну ніч (ФОТО)

«Привітання» від ворога

В новорічну ніч на 1 січня 2023 року російські окупанти атакували Київ ракетами та безпілотниками. Працювало ППО.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що в одному з районів Києва уламками знищеної ракети було пошкоджене авто. 

«Попередня інформація. Уламками знищеної ракети пошкоджено авто в Шевченківському районі Києва», – йдеться у повідомленні.

У КМВА закликали людей перебувати в укритті до завершення повітряної тривоги. Зараз у Києві перекрито рух поїздів через уламок ракети.

«Рух поїздів «червоною» лінією метро здійснюється від «Академмістечка» до «Арсенальної» На коліях відкритої ділянки виявлені сторонні предмети, схожі, за попередньою інформацією, на уламки ракети. Працює вибухотехнічна служба. Про відновлення руху «червоною» лінією повідомимо додатково», - додали в КМДА.

Водночас мер столиці Віталій Кличко повідомив про вибухи в Голосіївському та Шевченківському районах столиці.

«В Шевченківському уламок ракети впав на автомобіль Фольксваген і пошкодив капот авто. Жертв і потерпілих попередньо немає», – написав він

Глава Нацполіції Київщини Андрій Небитов оприлюднив фото уламків збитого безпілотника. Їх збили на спортивному майданчику.

«Уламки шахіда - частина нічного привітання від «братського народу» з Новим роком!  Можна сказати і дешево, і без смаку! Справжній орко - style. І ці уламки не на фронті, де йдуть запеклі бої, вони тут, на спортивному майданчику, де грають діти.  Це все, що потрібно знати про державу-терорист і її армію.Дякуємо підрозділам ППО ЗСУ за відмінний результат. Без вашої професійної роботи ранок був би недобрий», йдеться у дописі. .

Андрій небитов закликав усіх громадян не нехтувати сигналом повітряної тривоги і завжди переходити в укриття.

«Якщо бачите або чуєте  повітряні об‘єкти повідомляйте на спецлінію «102»», - додав глава Нацполіції Київщини.

 

 

 

 

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також