Оренда квартир на добу: чи вигідно?

Зображення1
Зображення1

Оренда квартир подобово набирає все більшу популярність. Люди вважають за краще проводити час у домашній обстановці під час поїздки до іншого міста. Таким чином можна відпочити в домашніх умовах, без регламентованих правил і сторонніх осіб. А якщо потрібні квартири подобово Львів пропонує багато цікавих варіантів. Чого тільки варті пропозиції від «OLX»!


Чому подобова оренда користується популярністю?


Туризм стає дедалі важливішою галуззю економіки. У зв’язку з масовими відвідуваннями туристичних міст (у тому числі й Львова) база розміщення динамічно розвивається, особливо приватна — кімнати та квартири в оренду без посередників. На сервісі «OLX» таких пропозицій можна зустріти багато.

Проте не лише туристи просувають ринок житла. На попит також впливає зростаюча соціальна мобільність та економічна міграція. Подобова оренда має попит серед людей, які часто їздять у відрядження. При цьому вони не хочуть розлучатися з домашньою обстановкою і між готелем та квартирою вибирають останній варіант.

Формальності


Оренда житла не потребує особливих формальностей. Завжди є можливість укласти договір подобової оренди, який не відрізняється від звичайного договору оренди. У ньому вказуються всі найважливіші питання:

  • термін оренди;

  • ціна;

  • застава;

  • передоплата;

  • можливість скасування бронювання;

  • повернення передоплати;

  • матеріальна відповідальність орендаря за речі у квартирі.


Крім договору, важливим елементом є регламент, який повинен визначати правила поведінки в житлі, графік отримання ключів або повернення квартири.

Загалом подобова оренда квартири — це вигідне рішення для обох сторін. Турист отримує можливість провести час у домашній обстановці та не залежати від правил готелю. Хазяїн отримує додатковий дохід. Важливо, щоб угода оренди була правильно оформлена, щоб уникнути проблем із податковою службою. Туристам також не варто бути надто довірливими. Не рекомендується звертати увагу на дуже дешеві пропозиції, які передбачають оренду без підписання договору.

varta1.com.ua: Новини