Ось про що серіали знімати: захисника Маріуполя здав ворогу місцевий, але морпіх убив охоронців і втік з полону, ще дев’ять місяців у підвалі чекав на порятунок

Пережити розстріл, втекти з полону й вирватись з окупованого Маріуполя....

Скриншот відео

Під час ведення жорстких вуличних боїв у тимчасово окупованому Маріуполі минулого року морський піхотинець Геннадій допоміг чоловіку врятувати вагітну дружину та трьох дітей, а той замість подяки здав його російським окупантам.

Про це розповів радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, повідомляє «Inshe.tv».

За словами морпіха, місцевий житель попросив вивести жінку та дітей із будівлі, що обстрілювалася та горіла. І в той час, як інші люди боялися допомогти, Геннадій з іще одним чоловіком погодився на операцію. Після того, як люди були у безпечному місці, морпіх вийшов на вулицю, де його “зустріли” з автоматом російські окупанти та почали бити. При цьому поруч стояв чоловік, якому той допоміг.

Особу зрадника було встановлено – ним виявився місцевий житель Вадим Рапейко 1991 року народження, який навчався у 25 школі та технічному ліцеї й працював барменом.

Читайте також: Юрій Горбунов прокоментував скандал і пояснив, що 33 млн гривень з держбюджету на комедійний серіал «це не великі кошти».

 А Геннадій, оборонець Маріуполя, який потрапив в полон через зраду маріупольця, втік з полону і протягом 9 місяців переховувався в окупованому місті, аж допоки 13 лютого його не евакуювали на підконтрольну Україні територію за допомогою підрозділу спеціального призначення Військово-Морських сил ЗСУ “Ангели”.

ероїчно-жахлива історія. Захисника Маріуполя здав рашистам місцевий, чию сім'ю він врятував, але морпіх втік з полону і ховався 9 місяців inshe.tv

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий