П’яний чоловік вкрав і заглох на чужому автомобілі

Викрасти викрав, а проїхатись не вдалося

Фото прес-служби поліції Тернопільської області

Курйозна ситуація сталася на Тернопільщині. Крадій авто скористався тим, що водій не замкнув свій транспортний засіб. Однак, далеко заїхати не вдалося — машина зламалася. Про це 10 листопада повідомили у прес-службі поліції Тернопільської області

«До співробітників Підволочиського відділення поліції надійшло повідомлення від 43-річного мешканця Скалатської громади про те, що невідома особа викрала його автомобіль. Зі слів чоловіка, він залишив машину на узбіччі дороги поблизу господарства, де робив ремонт. Перебуваючи у будинку, почув, як хтось завів його транспортний засіб. Коли кинувся на вулицю, то автівки вже не було», — йдеться у повідомленні.

Власник знайшов автомобіль у несправному стані за декілька кілометрів від місця скоєння злочину.

«Поліцейські встановили, що до незаконного заволодіння причетний 32-річний житель Київської області. З’ясувалося, що чоловік наразі тимчасово мешкає на території Скалатської громади. За кермо чужої автівки він сів у нетверезому стані, як пояснив, аби доїхати до сусіднього села, де оселився», — додали в поліції.

Поліцейські затримали фігуранта в порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін.

Раніше повідомлялося, що переселенець вкрав ноутбук, з якого запускали оповіщення про тривогу.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена