П'яний депутат з Прикарпаття збив насмерть велосипедиста (ФОТО)

Пенсіонер загинув одразу на місці події

ФОТО: ГУНП у Івано-Франківській області

На Івано-Франківщині п’яний депутат спричинив смертельну ДТП, внаслідок чого загинув велосипедист-пенсіонер. Поліцейськірозпочали кримінальні провадження. Про це повідомляє ГУНП у Івано-Франківській області.

Інцидент стався у Калуському районі, поблизу с. Голинь.

"26 жовтня надійшло повідомлення на «102» про дорожньо-транспортну пригоду поблизу с. Голинь, Калуського району. На місце одразу скерували слідчо-оперативну групу.
Поліцейські встановили, що на автодорозі Н-10 «Стрий – Чернівці», водій автомобіля «VOLVO XC – 60» не дотримався безпечного інтервалу та дистанцій між транспортними засобами, відтак лівою передньою частиною автомобіля вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямі.", - йдеться у повідомленні поліції.

Від отриманих травм 76-річний чоловік, мешканець с. Пійло, помер на місці.

Фото: ГУНП у Івано-Франківській області

ФОТО: ГУНП у Івано-Франківській області

37-річний водій - мешканець с. Сівка – Калуська, депутат однієї із місцевих рад. За кермом чоловік був нетверезий. В медичному закладі виявили 1,12 проміле алкоголю в крові.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчі розпочали кримінальне провадження та уже оголосили затриманому про підозру.

Читайте також: львів'янин на «BMW» протаранив понад 40 метрів відбійника(ФОТО).

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування, призначено ряд необхідних експертиз.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також