П’яний львів’янин скоїв наїзд на молоду жінку на пішохідному переході (ФОТО)

Постраждала в лікарні

 

1 липня близько 13.00 на вулиці Грушевського у місті Пустомити, Львівського району, водій автомобіля «Нісан Кашкай», 40-річний львів’янин, скоїв наїзд на 35-річну місцеву мешканку, яка переходила проїзну частину у межах пішохідного переходу. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була доставлена у лікарню.

Як повідомили у Нацполіції Львівщини, встановлено, що водій «Нісана» керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також: у Тернополі у страшній ДТП загинула 16-річна дівчина.

Водій «Нісана» затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Патрульна поліція Львівщини 1 липня поінформувала про нетверезих керманичів минулими вихідними:

Перша автопригода сталася на вулиці Роксоляни. Водій на автівці Skoda Fabia не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на припарковане авто Daewoo.

Під час спілкування із 29-річним водієм патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Від проходження перевірки чоловік відмовився.

30 червня вдень на перетині вулиць Героїв Майдану та Бой-Желенського, водій автомобіля Nissan під час об‘їзду автівки Ford Focus не дотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв ДТП.

Спілкуючись із учасниками автопригоди, патрульні виявили, що 35-річний потерпілий в ДТП має ознаки алкосп‘яніння. Висновок лікаря — позитивний. Результат 0,52 проміле.

Ще одна ДТП за участі нетверезого керманича сталася 1 липня вночі на вулиці Кульпарківській. 32-річний водій на автомобілі Skoda Octavia здійснив зіткнення з автівкою BMW.

У керманича інспектори виявили ознаки алкосп‘яніння. Прилад Драгер показав результат 2,39 проміле.

Цими вихідними патрульні склали 12 протоколів на водіїв, які сіли за кермо у нетверезому стані.

 

varta1.com.ua: Новини

Наталя Андрійчук

Читайте також