П'яний мотоцикліст на Львівщині спричинив ДТП, у якій травмувалися він і підліток (ФОТО)

Водія затримали

На Львівщині мотоцикліст, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, спричинив ДТП. Внаслідок автопригоди, травмувався і він, і неповнолітній пасажир двоколісного транспорту. Поліцейські затримали горе-керманича. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

Так, 4 серпня, близько 21.00, у селі Нижня Яблунька Самбірського району водій мотоцикла «Forte», 23-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла та його пасажир, 15-річний мешканець Самбірського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Встановлено, що водій мотоцикла керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Фото: ГУНП у Львівській області

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Раніше повідомляли, настільки п'яний, що не міг навіть сидіти: у Львові водій пошкодив два автомобілі та ледь не збив дитину (ФОТО)

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.
Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також