П’яний селянин намагався зірвати роботу аеропорту «Бориспіль»

Поліція Київщини затримала чоловіка за неправдиве повідомлення про замінування

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Вчора, 14 лютого, близько 12:00 години, до поліції зателефонував чоловік та повідомив про замінування аеропорту «Бориспіль». Для уникнення відповідальності повідомив, що прилетів та перебуває в місті Харків.

Як повідомляє МВС, працівники вибухотехнічної служби Головного управління, спільно з поліцейськими аеропорту, працівниками полку особливого призначення Київської області, інспекторами патрульної поліції в м. Бориспіль, кінологічною службою Київщини та авіаційної безпеки, обстежили приміщення терміналу «Д» та прилеглу територію аеропорту.

Під час перевірки будь-яких підозрілих предметів виявлено не було. Аеропорт «Бориспіль» свою роботу не припиняв та працює в штатному режимі.

Поліцейські Бориспільського РУП провели низку заходів та встановили особу правопорушника та його місце знаходження. Ним виявився 61-річний мешканець села Козлів, який перебував у селі Семенівка у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Також у правопорушника вилучено мобільний телефон, з якого здійснено дзвінок про неправдиве повідомлення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від двох до шести років.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий

Читайте також