П'яний тракторист на Тернопільщині ледь не переїхав дітей (ФОТО)

Водій зупинився лише після того, як наїхав на один із самокатів

ФОТО: Поліція Тернопільської області

На Тернопільщині чоловік у стані алкогольного сп'яніння не впорався з керуванням і спровокував дорожньо-транспортну пригоду. Прилад «Драгер» показав 2,3 проміле алкоголю в крові водія. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Тернопільській області.

За словами очевидців, водій трактора МТЗ - 80 їхав на великій швидкості однією із вулиць села Швейків Монастирського району. На дорозі каталися на самокатах діти, а побачивши трактор, почали тікати.

«Водій навіть не гальмував, а зупинився лише після того, як наїхав на один із самокатів. На місце пригоди виїжджали працівники Бучацького відділення поліції», - йдеться у повідомленні.

Фото: ГУНП у Тернопільській області

У ході перевірки з'ясувалося, що 46-річний водій трактора був п'яний і керував технікою без відповідних дозволів.

На чоловіка поліцейські склали три адміністративних протоколи: за статтею 124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), частина 4 статті 130 (керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння) та статтю 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ФОТО: Поліція Тернопільської області

Раніше повідомляли: у Львові збили велосипедиста (ФОТО)

Поліцейські наголошують, що кожна дитина повинна знати правила дорожнього руху. Батьки відповідають за безпеку дітей, але бути поруч з ними постійно не завжди можливо. А тому варто вкотре нагадати малечі, що гратися, кататися на велосипедах, самокатах чи роликах можна лише на безпечній території, якомога далі від проїжджої частини дороги.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також