Водій під наркотиками в Ужгороді провіз патрульного на капоті автомобіля близько 50 метрів (ВІДЕО)

В інспектора діагностували легкі тілесні ушкодження, забійні синці стегна, забій ліктьового суглоба та голови

На днях в Ужгороді водій у стані наркотичного сп’яніння провіз на капоті авто патрульного, який його зупинив. Про інцидент розповів журналіст Віталій Глагола 18 серпня.

Пресслужба Патрульної поліції повідомила, що подія сталася 17 серпня. Патрулюючи вулицею Шумною, поліцейські помітили водія, який, рухаючись на авто Volkswagen, порушив ПДР та агресивно їхав. На вимогу поліції авто зупинилось, водій почав агресивно поводитися та відмовлявся надавати документи.

«Згодом під час спілкування керманич раптово завів авто та рушив. У цей час біля автомобіля стояв інспектор, якому під час руху зажало ногу дверцятами, внаслідок чого він вдарився головою та отримав численні легкі забої, але встиг зупинити авто ручним гальмом. Інший інспектор заблокував авто та затримав чоловіка», – розповідають правоохоронці.

Журналіст Віталій Глагола також оприлюднив кадри з місця події.

Надалі громадянину запропонували пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння у лікаря-нарколога. Згодом медик підтвердив, що водій був у стані наркотичного сп‘яніння.

У поліції повідомили, що інспектор, якого протягнули на капоті, звернувся за допомогою в лікарню. У нього діагностували легкі тілесні ушкодження, забійні синці стегна, забій ліктьового суглоба та голови.

Фото: Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте також: львів'янка уникла штрафу за п'яну їзду неповнолітнього сина

На порушника склали адмінпротоколи за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч. 3 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) та ч. 1 ст. 122 (перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину) КУпАП. Окрім того, відкрито кримінальне провадження за опір працівнику правоохоронного органу.

 

varta1.com.ua: Новини

Коментарі

Читайте також