«Палає техніка ворожа»: подробиці вибухів у захопленому Бердянську

У день Росії палали військові автомобілі з позначками «Z»

Фото: інформативне

У центрі тимчасово окупованого російськими військовими Бердянська в день Росії палали військові автомобілі з позначками «Z».

Про це розповів представник Бердянської міської ради Даниіл Водолазький в ефірі інформаційного телемарафону.

«Сьогодні пролунало три гучних вибухи в місті. За словами окупантів, це було коротке замикання на Бердянській підстанції електромереж. Але насправді, орки приховують той факт, що на території колишнього Першотравневого заводу, це практично центр міста, палали військові автомобілі з позначками «Z».Тому, ми можемо зрозуміти, що насправді відбувається в місті», —  поінформував Водолазький.

Зазначається, що після того як сталися вибухи, частина міста була знеструмлена, постачання електроенергії досі не поновлено.

«Представники Запорізького обленерго, які залишилися на окупованих територіях, намагаються проводити роботи, але більша частина міста залишається знеструмленою. Також з ладу вийшов сервер місцевого провайдера і провайдер «Укртелеком». Не працює стаціонарний зв’язок у місті», — повідомив представник.

Представник Бердянської міськради зазначив, що український мобільний зв’язок у місті не працює.

«Російські сім-картки мобільного зв’язку почали продавати ще тиждень тому, але серед місцевих мешканців мало бажаючих їх купувати. Тому що люди розуміють, зв’язок повністю прослуховується представниками спецслужб окупаційної влади. Працюють декілька провайдерів місцевого інтернету, але вони також перейшли на трафік у Сімферополі», — зазначив Водолазький.

varta1.com.ua: Новини

Анастасія Сенів

Читайте також