Пам'ять генерала Кульчицького, полковника Соколенка, волонтера Боднара, солдата Попіля та інших вшанували у Львові

dsc_1027
dsc_1027

Поминальною службою, покладанням квітів та теплими словами згадували загиблих побратимів військовослужбовці 2 Галицької бригади Національної гвардії України. Повідомила старший солдат Аліна Новікова на суйті Національної гвардії України.

Поминальна служба за генерал-майором Сергієм Кульчицьким, полковником Андрієм Соколенко та солдатом Іваном Попілем відбулась у Гарнізонному храмі Петра і Павла у Львові. Разом з родинами загиблих військовослужбовці помолились та поклали квіти до могил загиблих на Личаківському кладовищі. За волонтера Володимира Боднара молилися у храмі свв. Володимира і Ольги.




«Ці втрати страшні для нас, - розповідає заступник командира військової частини 3002 по роботі з особовим складом полковник Олександр Задворний. – З усіма родинами військова частина підтримує зв’язок, і вони завжди можуть розраховувати на підтримку кожного військовослужбовця нашої бригади. Війна триває, і молоді хлопці продовжують гинути відстоюючи свободу та незалежність нашої країни. Втрата кожного українського військовослужбовця для нас – це втрата ще одного вірного українського сина».


Андрій Соколенко, Іван Попіль та волонтер Володимир Боднар загинули в один день, підірвавшись на фугасній міні. Військовослужбовці також відвідали родину загиблого Івана Попіля, який родом із села Заріччя, Самбірського району, де і був похований. У місцевому храмі разом з близькими товаришами, односельчанами та родиною була віддана шана загиблому герою. 


Фото Аліна новікова







varta1.com.ua: Новини