Парафія львівської церкви просить видалити скандальний кліп, знятий в їхньому храмі (ФОТО)

Йдеться про кліп львівської співачки Христини Соловій та фронтменом гурту «Жадан і Собаки» Сергієм Жаданом

ФОТО: скриншот з відео

Львівська співачка Христина Соловій із фронтменом гурту «Жадан і Собаки» Сергієм Жаданом зняли кліп до пісні «Серце» у церкві св. Андрія отців Василіян у Львові.

Натомість, греко-католицька парафія церкв звернулася до авторів інтернет-кліпу «Жадан і Собаки, Христина Соловій – Серце» з проханням видалити його через пропаганду антихристиянських цінностей. 

ФОТО: скриншот з відео

«Слава Ісусу Христу!!! Дорогі у Христі брати і сестри, хочемо виступити з приводу появи в мережі інтернет кліпу «Серце», за участю Христини Соловій та Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них з проханням про видалення даного кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть та сценарій кліпу, про які ми наперед були поінформовані. Щиро всіх перепрошуємо!», – йдеться на сторінці парафії. 

Представники зазначили, що погоджений із ними сценарій кліпу був порушений та перепросили парафіян.

У релігійному порталі «Духовна велич Львова» зазначили, що деякі сцени кліпу були сприйняті у львівському середовищі як лесбійські й такі, що просувають ЛГБТ- ідеологію. Особливе обурення викликало те, що для зйомок кліпу використали давню львівську святиню, костел Бернардинів — нині храм святого Андрія, який обслуговують отці Василіани.

Читайте також: відома співачка відповіла на критику через виступ на пишному весіллі, де гуляв «львівський бомонд».

У церкві додали, що в разі не видалення відео, вони звертатимуться до суду.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також