Педофіла видав телефон: поліцейські випадково затримали молодика, який гвалтував 11-річну сестру (ФОТО)

Крім того, він робив порнографічні фото й відео з дівчинкою

Фото: НПУ

У Харкові патрульні затримали у метро 30-річного педофіла на ім'я Іван, який ґвалтував свою неповнолітню зведену сестру. Крім того, він робив порнографічні фото й відео з нею.

Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов.

«В нашому світі багато покидьків та хворих людей, які мають бути ізольовані від суспільства. Один з таких був затриманий патрульними в метро - чоловік поводив себе дуже нервово, тому правоохоронці прийняли рішення перевірити його телефон.  На телефоні 30-річного Івана поліцейські знайшли порнографічні фото та відео з неповнолітньою дівчиною. Справа одразу перейшла до слідчих - слідчо-оперативна група виїхала до адреси проживання для проведення обшуків та опитування родичів», поінформував Сергій Болвінов.

Він зазначив, що в Первомайську слідчі допитали постраждалу - дівчинку, маленького брата та їх матір. За ствердженнями дівчинки, зведений брат її примушував до всіх дій, коли всі родичі були не вдома.

Як повідомляє Нацполіція Харківської області, 20 березня поліцейські відділу метрополітену зупинили підозрілого чоловіка. Під час перевірки його мобільного телефону правоохоронці виявили відео та фото сексуального характеру за участю неповнолітньої дівчини. Для подальшої перевірки інформацію передали до відділення поліції, де  встановили особу чоловіка. Ним виявився 30-річний мешканець Балаклійського району, який у 2016 році був судимий за розбещення неповнолітньої.

Поліцейські з’ясували, що чоловік та 11-річна дівчина на фото - рідні брат та сестра по батькові. Дитина час від часу приїздила разом з рідними у гості до брата та його дружини. За словами дівчинки, з січня 2023 року зловмисник почав до неї проявляти сексуальний інтерес та вчиняти дії сексуального характеру.

Читайте також: ще одному стрімеру з Франківщини вручили підозру за сексуальне насильство над безпорадними дівчатами.

Чоловік зізнався у скоєнні злочину. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування) ККУ.  Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий