Пентагон: наступна фаза війни буде затяжною та дуже кривавою

Новий генерал буде творцем кривавішої тактики

За словами речника Пентагону Джона Кірбі, вторгнення Росії, ймовірно, увійде в «більш затяжну і дуже криваву фазу», оскільки воно зосереджено на українському Донбасі.

Кірбі заявив, про повне ігнорування Росією, законів збройних конфліктів, з країною якою вони ведуть війну. 

«На жаль, я думаю, що ми всі можемо очікувати, що та сама жорстока тактика, таке ж нехтування цивільним життям та цивільною інфраструктурою, ймовірно, триватимуть, оскільки вони тепер зосереджені на більш обмеженій географічній зоні на Донбасі. ... це може призвести до більш тривалої та дуже кривавої наступної фази цього конфлікту».

Також, речник Пентагону анонсував, що генерал Олекандр Дворніков, буде дуже жорстоким: «Цей новий генерал буде автором якоїсь нової додаткової та кривавішої тактики, але ми точно можемо сказати з того, що ми бачили у минулому, що ми є, ми, ймовірно, перегортаємо ще одну сторінку в тій самій книзі російської жорстокості».

Кірбі уточнив, що Путін міг закінчити війну: "Ця війна може закінчитися сьогодні. Путін міг би вчинити правильно зараз. Він міг би негайно сісти з президентом Зеленським для переговорів, ​​і ця війна могла б закінчитися.

У нього були дипломатичні варіанти, він вирішив проігнорувати їх".

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Читайте також