Перебрали кожну цеглину: в Грозі після обстрілу залишаються зниклими безвісти четверо людей (ФОТО)

Зараз у селі готуються до масових поховань

ФОТО: Сергій Болвінов

У селі Гроза Харківської області через ракетний удар відомо про понад 50 загиблих, ще 6 людей перебуває у лікарні. Це - наймасовіша за кількістю загиблих ракетна атака на Харківщині. Ракетою «Іскандер» окупанти поцілили у приміщення сільського кафе-магазину. Зараз у селі готуються до масових поховань вбитих росією людей. 

Рятувальники завершили роботи на місці влучання російської ракети в селі Гроза, що на Харківщині. Зниклими безвісти залишаються четверо людей, серед яких двоє дітей. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

«Шестеро поранених та п’ятдесят один загиблий (52 за оновленою інформацією) — такий результат цієї ракетної атаки росіян станом на зараз. Одинадцять фрагментів тіл, в тому числі, дрібних, відправили на експертизу вчора. Вилучені сьогодні рештки тіл також будуть досліджені з використанням ДНК лабораторій.Четверо мешканців Грози зникли безвісті, серед них двоє дітей. Чи стали вони також жертвами ворожого Іскандера, зможемо сказати після закінчення ДНК-аналізів», — зазначив Болвінов.

Фото: Сергій Болвінов

Як повідомлялося, що відомо про сім'ю Героя, на поминках якого росіяни вбили 52 людини.

Та додав, що фахівці працюють з родичами загиблих в сусідньому Шевченковому та в одному з харківських моргів, куди доправили тіла та фрагменти тіл жертв.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також