Перед судом постане київський журналіст, який запрошував підлітків додому та вчиняв над ними насильство (ФОТО)

За даними ЗМІ - це журналіст видання Vesti

ФОТО: Київська міська прокуратура

Судитимуть журналіста з Києва, який вчиняв розпусні дії щодо неповнолітніх. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

 За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури м. Києва до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 41-річного киянина за обвинуваченням у домаганні до дітей для сексуальних цілей, вчиненні дій сексуального характеру стосовно підлітків, які не досягли 16-річного віку, а також у зберіганні дитячої порнографії (ч. 2 ст. 155, ч. 1, 3 ст. 156-1, ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений протягом двох років через соціальні мережі та месенджери спілкувався з підлітками.

Фото: Київська міська прокуратура

«Користуючись віковою перевагою та відсутністю у дітей життєвого досвіду, легко входив до них в довіру. Маніпулював та зваблював їх за допомогою пригощання та подарунків у вигляді грошей. Після цього запрошував підлітків до себе додому, де вчиняв стосовно підлітків дії сексуального характеру», - розповіли у прокуратурі.

За місцем проживання обвинуваченого правоохоронці вилучили флеш-накопичувачі з фото- та відеоматеріалами дитячої порнографії.

За вчинене чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

За даними «Української правди», - це журналіст видання Vest Тарас Козуб.

Матеріали цього журналіста вже видалено із сайту ЗМІ.

Згодом «Вести» підтвердили, що підозрюваний дійсно у них працював, проте після його затримання журналіста вже звільнили.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також