Перед судом у Львові постане група чоловіків, які у гаражі підробляли каву відомого європейського бренду (ФОТО)

Учасники групи займались рекламою та дистрибуцією своєї «продукції», а виручені кошти ділили між собою

ФОТО: ГУНП у Львівській області

У Львові судитимуть зловмисників, які підробляли каву відомого іноземного бренду. Чоловіки налагодили процес виробництва та реалізації підробленої кави відомого європейського виробника. Про це повідомила пресслужба ГУНП у Львівській області.

За даними поліції, організатором групи став 35-річний житель Києва. Він налагодив постачання кавових зерен, які його спільники - 44-річний мешканець Вінниці та ще один житель столиці віком 34 роки, упаковували в кілограмові пачки з логотипом відомого виробника. В подальшому зловмисники реалізовували цю контрафактну продукцію, розвозячи її у торгівельні заклади та пересилаючи до клієнтів поштою. 

Фото: ГУНП у Львівській області

«Учасники групи мали чітко розподілені обов’язки, працювали злагоджено, займались рекламою та дистрибуцією своєї «продукції», а виручені кошти ділили між собою. Саме «виробництво» було організоване в орендованому гаражному приміщенні. Внаслідок незаконної діяльності зловмисників власник торгової марки отримав значні збитки», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування, відкрите за ч.3 ст.229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.15 - ч.3 ст.229 (Замах на незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

За скоєне обвинуваченим загрожує покарання - штраф від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

varta1.com.ua: Новини

Ілона Мартинюк

Читайте також